Aan eten en drinken geen gebrek.
Aan eten en drinken geen gebrek.

S&B feest goed verlopen

Algemeen

WEESP – De organisatie van de 34ste editie van het S&B feest kijkt terug op drie zeer geslaagde dagen. Als hoogtepunten noemt zij het paalzitten, touwtrekken en de veelzijdige muziek bij de horecagelegenheden.

"Ondanks de soms heftige regenbuien was het een fantastisch feest", vindt Robin Voorham, een van de drie organisatoren van het S&B feest. "Alles verliep vlekkeloos. Dat er bij de huldiging zeker honderd mensen de twee overgebleven paalzitters toejuichten, was voor mij een hoogtepunt. De finale bij het touwtrekken vond ik een droomfinale, met de sterkste Weespers die tegen elkaar streden om de eer. En dan alle acties voor hulphond Viktor, er was te veel om op te noemen. Alles bij elkaar heeft het deze drie dagen tot een geweldig feest gemaakt en ben ik trots op alle mensen die daaraan hebben meegewerkt."

Volgens de organisatie meldt de EHBO-post ook geen noemenswaardige incidenten. De politie heeft bij een alcoholcontrole tweeëntwintig mensen aangehouden met een slok teveel op en ook zijn er bonnen uitgedeeld voor wildplassen. Toch spreekt ook zij van een rustig verlopen en geslaagd S&B-feest.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant