Afbeelding

Extra parkeerplaatsen Aert Janssenstraat

Algemeen

WEESP - Er komen 14 parkeerplaatsen bij in de Aert Janssenstraat. De bewoners hebben hier volgens de gemeente zelf om gevraagd. En het stadsbestuur ziet het zelf ook wel zitten. 

In de straat wordt vaak wild geparkeerd. Hierdoor zouden hulpdiensten in geval van een calamiteit wellicht niet goed of niet snel genoeg ter plaatse kunnen komen. Dit alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat de gemeente is gaan kijken en tekenen. De conclusie is dat er langs het grasveld extra parkeerplaatsen kunnen komen. Het voorlopig ontwerp ligt vanaf vrijdag 31 augustus ter inzage op het stadskantoor. Tot en met 12 september kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen.

Verder laat de gemeente weten van plan te zijn drie bomen te planten in de Jozef Israëlsstraat. Daar is het riool vervangen en nu is het tijd om de definitieve bestrating aan te leggen. In het ontwerp hiervoor is ruimte gevonden voor drie bomen. Ook dit ontwerp heeft een inzage- en zienswijzetermijn van zes weken, gerekend vanaf 31 augustus.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant