Afbeelding
Foto: André Verheul

Eind juni meer duidelijkheid over Sluis-en-bruggenfeest

Cultureel

WEESP Veel Weespers willen weten hoe het zit met het Sluis-en-bruggenfeest: kan het feest dit jaar wel doorgaan? 

Het feestcomité laat op social media weten veel vragen te krijgen. Helaas is er nog weinig nieuws te melden: ‘Het is nog steeds onzeker of het feest dit jaar door kan gaan. De huidige status is dat we in afwachting zijn van wat er landelijk besloten gaat worden eind juni. Er zijn een heleboel mitsen en maren te bedenken waarom het niet door zou kunnen gaan, maar tegelijkertijd blijft er toch nog altijd weer dat kleine sprankje hoop dat het wel zal kunnen en daar richten we ons op!’

Dat veel Weespers hetzelfde sprankje hoop hebben en het comité geregeld een hart onder de riem steken, noemt de organisatie ‘hartverwarmend’. 

Vorig jaar was in april al duidelijk dat het feest vanwege de coronacrisis niet kon worden gehouden. Maar nu is het vaccineren in volle gang en minister De Jonge hoopt dat de laatste maatregelen per 1 september kunnen worden losgelaten. Voor het driedaagse Weesper volksfeest dat eind augustus wordt gehouden, zou dat net te laat komen, Maar wie weet valt er nog iets te schuiven, dat zal de komende periode moeten uitwijzen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant