Amper tegenstand FC Weesp

FC Weesp doet nog steeds goed mee. Afgelopen weekend boekten de voetballers wederom een zege; Roda '46 werd met 0-2 verslagen. FC Weesp kwam wat langzaam op gang, maar werd gedurende de eerste helft veel beter. Vooral doordat Roda '46 het spel geen moment kon maken, kreeg FC Weesp al snel kansen. Buddie Buddenberg maakte voor rust de eerste goal. Na rust bleef FC Weesp doorzetten. Marcin Kmiciek verdubbelde de voorsprong.

Geen problemen We Have

Met een hele reeks doelpunten heeft We Have zondag een afgetekende zege geboekt tegen SDS'99. Waar de Weesper handballers meer tegenstand verwachtten, was de marge met 19-31 groot. We Have gaf al meteen vanaf de eerste bal vol gas en was al snel veel sterker dan SDS'99. Alles leek te kloppen aan de kant van de Weespers. Vooral na rust kon We Have het gat met de tegenstander groot maken. De ploeg had zelfs veel vaker kunnen scoren.

Eerste punten voor Argus

Na meer dan een maand zonder punten heeft Argus zaterdag de eerste zege geboekt. De Weespers waren net wat beter dan DTS: 12-8. Als Argus het duel zaterdag ergens mee won dan was het wel met vechtlust. Dat zorgde meteen voor goed korfbal. Met een aantal goede aanvallen konden de Weespers al snel voor gevaar zorgen en kansen creëren. DTS had volop problemen met het spel van de Weespers.

Krappe zege waterpoloërs

Ondanks met vlagen sterk spel hebben de waterpoloërs van Triton slechts een krappe zege geboekt op SG Amersfoort. De Weespers kwamen met 5-6 naar de kant. De Weesper waterpoloërs startten sterk en konden zeker de eerste helft van het duel het spel maken. Hard spel was er de oorzaak van dat SG Amersfoort terug kon komen. De spelers van Triton waren zo moe geworden dat er meer fouten gemaakt werden. SG Amersfoort kon terug komen tot een punt.

Oberon verslaat concurrent

Zonder echte problemen heeft Oberon zaterdag Forza Hoogland verslagen. De Weesper volleyballers waren met 1-3 te sterk voor de concurrent. Oberon startte meteen sterk en toonde zeker de eerste set aan een stuk beter te spelen dan de tegenstander. Dat resulteerde meteen met 20-25 in het eerste Weesper punt. Ook de tweede set was met 14-25 voor Oberon. De Weespers kregen alleen de derde set grote tegenstand, maar wonnen wel.

Nederlaag voor The Victory

Een spannend duel zaterdag voor The Victory. De Weespers tafeltennissers bezochten het sterke Huizen, maar dropen met een krappe 6-4 nederlaag weer af. De Weespers hadden behoorlijk veel problemen met de sterke spelers van de tegenstander. Alle duels werden ongemeen spannend en konden steeds twee kanten op. De Weespers moesten genoegen nemen met een nederlaag, omdat alleen Berry Kruger en Dennis Visser (2x) punten pakten.