Zo gaan de nieuwe eengezinswoningen aan de Papelaan eruit zien.
Zo gaan de nieuwe eengezinswoningen aan de Papelaan eruit zien.

Verhuur Papelaan van start

Algemeen

WEESP - Hoe gaan de nieuwe huurwoningen aan de Papelaan er uit zien? Wat gaan ze kosten? En hoe kom ik in aanmerking? Dat zijn vragen die aanstaande woensdag beantwoord worden tijdens een informatiebijeenkomst. Dit is tevens het startsein voor de inschrijving. 

De Woningbouw houdt van 16.00 tot 18.30 uur een inloopmiddag in een tent op de bouwlocatie. Aspirant-huurders, buurtbewoners en andere Weespers kunnen hier grote foto's van de plannen bekijken en vragen stellen aan de plannenmakers. Ook liggen er voorbeelden van de materialen die gebruikt gaan worden, zoals bouwstenen, dakpannen en kozijnen. 

De eerste socialehuurwoningen van Weesp aan de Papelaan zijn vorig jaar gesloopt. Ze worden vervangen door 28 socialehuurappartementen en 22 eengezinswoningen in de vrije sector. Hiermee is een investering van ruim tien miljoen euro gemoeid, waarvan 4,4 miljoen onrendabel. Daar is ondanks de huidige economische tijd toch voor gekozen, omdat er in Weesp grote behoefte is aan dergelijke woningen. De bouw begint binnenkort. De nieuwe huizen moeten eind volgend jaar klaar zijn.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant