Jurriaan Molenaar staat het huilen ondertussen nader dan het lachen
Jurriaan Molenaar staat het huilen ondertussen nader dan het lachen

Familie nog steeds in ongewisse door verdwenen zienswijze

Algemeen

WEESP - Wat de gemeente betreft woont de familie Molenaar illegaal aan de Nijverheidslaan en blijft dat voorlopig ook zo. De familie heeft niet van de mogelijkheid gebruikgemaakt om het tegendeel te bewijzen. Dat staat althans in een brief die vandaag tot grote verbazing van Jurriaan Molenaar werd bezorgd.

Want, zo stelt Jurriaan Molenaar, op 17 april is bij de gemeente al een duimdikke zienswijze ingediend tegen de eerdere brief waarin stond dat de familie illegaal aan de Nijverheidslaan woont. Nu, 6 maanden later, komt de gemeente met een brief waarin staat dat de gemeente nooit zo'n zienswijze heeft ontvangen. 

Jurriaan Molenaar is ondertussen wanhopig: "Ik wil duidelijkheid over mijn situatie. Ik heb mijn zienswijze op 17 april laten bezorgen, er is voor getekend! Waarom krijg ik nu te horen dat er nooit iets is aangekomen? Ik sta perplex."

De gemeente gaat intern uitzoeken wat er aan de hand is. De familie Molenaar heeft wel de toezegging gekregen dat ze niet zomaar uit huis gezet wordt. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant