We Have start met punt

Een zwaarbevochten punt zondag voor de handbalsters van We Have. De Weespers startten het zaalhandbaljaar met 14-14 tegen Nijenrodes. We Have had zondag vooral een sterke achterhoede. Aanvallend kon het wat beter, maar toch pakte de ploeg voor rust een 9-10 voorsprong. Na de thee kon Nijenrodes terugkomen en was het duel tot de laatste seconden spannend. De speelsters waren na afloop tevreden met het punt.

Nederlaag voor handballers

Een valse start voor de handballers van We Have. Ondanks met vlagen goed spel verloren de Weespers met 22-13 van Nijenrodes. We Have startte goed en had meer kansen dan de tegenstander. Toch kon Nijenrodes de voorsprong pakken, vooral omdat de ploeg veel penalty's kreeg. Na de eerste helft stond het 10-6. Na de rust was Nijenrodes beter dan de Weespers en werd de voorsprong gedurende de helft groter.