De wensdag had een volle planning voor de familie.
De wensdag had een volle planning voor de familie. Foto: Sandra Hazenberg
Foto’s

Een Kanjer Wens Dag voor Weesper Remy en zijn familie

Mensen

WEESP - Remy uit Weesp kreeg begin deze maand een Kanjer Wens Dag. De dag vond grotendeels plaats in Weesp, en trok ook veel bekijks van omstanders in het centrum.

In de vroege morgen werd Remy samen met zijn broer Davy en ouders opgehaald door een team van KanjerWens Nederland, een stichting die wensen vervult van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Met een limousine werden zij naar verschillende activiteiten gebracht. Zo startte de dag met het ontwerpen van een eigen shirt bij FOX Originals. Vervolgens mocht het gezin lunchen in het centrum van Weesp. 

Daar was echter veel kabaal: de politie kwam namelijk op bezoek. “De politieauto was al stoer, maar de politiemotoren waren natuurlijk nog gaver en daar moest ook even op gezeten worden,” schrijft de stichting. De loeiende sirenes trokken veel bekijks van Weespers in de omgeving. 

Onder politiebegeleiding werd het gezin naar een Super Mario-feestje gebracht. Daar legden Remy en Davy een parkoers af met verschillende levels als karakters uit het spel Super Mario. De volgende stop was bij de City of Wesopa, waar Woezel en Pip speciaal voor Remy naartoe gekomen waren. 

De dag eindigde bij Eetcafé ‘t Heertje, waar Remy zo moe was van de drukke dag dat hij in slaap viel. “Het was een zeer geslaagde dag en Remy en zijn familie hebben genoten,” laat de stichting weten.”En wij ook!”

Het hele verslag van de wensdag is binnenkort te lezen op de website van KanjerWens Nederland.


Remy mocht een shirt maken met zijn eigen logo. Foto: Sandra Hazenberg


Hulpagenten Remy en Davy trokken veel bekijks van het winkelend publiek. Foto: Sandra Hazenberg


Als Super Mario een parkoers afleggen was leuk, maar wel vermoeiend. Foto: Sandra Hazenberg


De familie kreeg ook kaartjes om op een later moment naar een voorstelling van Woezel en Pip te gaan. Foto: Sandra Hazenberg

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant