Hockeysters MHCW pakken zege

WEESP - Vooral door een sterke tweede helft hebben de hockeysters van MHCW zondag 3 punten gepakt. De Weespers waren met 3-1 te sterk voor tegenstander Noordwijk.

MHCW startte erg scherp aan het duel en kreeg al snel kansen. Met een aantal goede aanvallen konden de Weespers al snel voor gevaar zorgen. Na rust (1-1) had MHCW meer kansen dan daarvoor en was de ploeg sterker dan daarvoor. Twee doelpunten bezorgden MHCW de zege.

Slechts punt hockeyers
Een gebrek aan aanvalslust en vermogen heeft er zondag voor gezorgd dat MHCW slechts een punt heeft overgehouden aan het duel met Haarlem. De Weespers bleven steken op 1-1.

MHCW speelde goed, maar had het hele duel een te slechte laatste pass. Daardoor leverde de vele kansen amper doelpunten op. MHCW kwam nog wel op voorsprong door een goal, maar vergat het na rust af te maken.