Knappe zeges We Have

WEESP - Zonder ook maar een moment tegen problemen aan te lopen hebben de handbalsters van We Have een knappe 28-7 zege geboekt tegen Havas.

We Have startte erg sterk en kon met een reeks goed opgezette aanvallen al snel voor gevaar zorgen. Havas was voor rust machteloos en moest toestaan dat de Weespers al na de eerste helft op een 16-3 voorsprong stonden. Ook na de thee waren de Weesper dames heer en meester.

Ook zege handballers
De handballers van We Have hebben zondag een knappe zege geboekt op Venus/Nieuwegein: 24-11.

De handballers moesten hard werken voor de punten, maar konden al snel een voorsprong pakken. De tegenstander probeerde wel wat terug te doen, maar kreeg amper kansen door het sterke spel van de Weespers. Ook na rust was de Weesper ploeg sterker dan de tegenstander en bleef de Weesper voorsprong op het scorebord staan.