Afbeelding

We Have komt sterk terug

Algemeen

WEESP - Een spektakelstuk zondag voor de handbalsters van We Have. Het duel met Venus/Nieuwegein was lang erg spannend; We Have won knap: 18-14.

Ondanks goed spel kwam We Have snel op achterstand. Vooral de sterke schutters van de tegenstander zorgden voor veel problemen. Vlak voor rust stond het 6-7. We Have kwam na rust veel sterker het veld op. Met veel machtsvertoon werd de achterstand ongedaan gemaakt en nam We Have het duel over.

Handballers tonen veerkracht
Met een knappe zege hebben de handballers van We Have zondag veel veerkracht getoond. De Weespers hadden genoeg problemen met Houten, maar wonnen wel met 19-17. We Have startte goed en pakte meteen een voorsprong, maar zakte daarna wat terug. Houten kon daardoor terugkomen. Een sterke slotfase van We Have leverde alsnog de zege op. De laatste fase van de tweede helft stond het zowel aanvallend als op het achterveld erg goed.