FC Weesp sterk tegen koploper

WEESP - Een knap punt zondag voor FC Weesp. De Weespers speelden vooral na rust sterk tegen koploper SO Soest en stapten met 2-2 van het veld af.

FC Weesp stond al halverwege de eerste helft, geheel terecht, op een 2-0 achterstand. Dat kwam vooral door erg slap spel. Na rust speelde FC Weesp stukken beter en  kwamen er steeds meer kansen. Goals van Tim Visser en Marcin Kmiciek bezorgden FC Weesp terecht een punt.

Ook punt zaterdagelftal
Een week na de sterke zege op FC Abcoude heeft FC Weesp twee punten verspeeld tegen VVA/Spartaan. De Amsterdammers pakten een punt tegen de goed presterende Weespers: 1-1.

De Weespers kwamen op voorsprong, maar vergaten de voorsprong vervolgens te vergroten. Veel kansen bleven onbenut. VVA/Spartaan kon halverwege de tweede helft wat terugdoen. FC Weesp kreeg meer problemen en mocht van geluk spreken dat meer goals achterwege bleven.

Afgetekende zege voetbalsters
Zonder al te veel problemen hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag met 0-4 gewonnen van het sterker geachte Argon.

De Weespers waren vooral voor de rust goed en stonden al snel op een 0-3 voorsprong door goals van Naomi Hoffmeister en Tess Brunekreef (2x). Na de rust zakte FC Weesp ver terug, maar kon Argon het spel geen moment maken. Dewi Dekker kon de stand op 0-4 zetten en schonk de ploeg zo mede een goede en afgetekende zege.