Forescate verslaat zwak MHCW

Slecht en futloos spel heeft MHCW zondag een nederlaag opgeleverd. De Weespers speelden erg zwak en moesten tegen Forescate genoegen nemen met 4-3. Vooral de eerste helft van MHCW was erg slecht. Forescate kon daardoor zonder problemen op voorsprong komen. MHCW maakte geen enkele kans. Na rust waren de Weespers amper beter, maar kwam de ploeg nog wel even terug. Forescate pakte wel gewoon, geheel terecht, de zege.

Geflatteerde nederlaag hockeysters

Een geflatteerde nederlaag voor de hockeysters van MHCW zondag. De Weespers stapten tegen het sterke Reigers met een 5-1 nederlaag van het veld. MHCW startte goed en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van de teruggekeerde Merel van Kassel. Na de goal van de Weespse kwam de tegenstander sterk terug. Na de rust was het gedaan met het goede spel van MHCW. De Weesper hockeysters speelden te traag.

Nederlaag voor Oberon

Weer een nederlaag voor Oberon. De Weesper volleyballers verloren deze week het tweede achtereenvolgende duel; VV Nederhorst was met 3-2 te sterk. De Weespers speelden sterk, maar hadden wel genoeg problemen met VV Nederhorst. Na twee spannende sets stonden de Bergers met 2-0 voor door 25-20 en 25-23. Oberon kwam vervolgens sterk terug door 23-25 en 21-25.Oberon forceerde een extra set, maar leed vervolgens alsnog een nederlaag.

Geen punten waterpoloërs

Ondanks genoeg kansen en vaak goed spel heeft Triton geen punten overgehouden aan het duel tegen ZV Haerlem: 9-5. De Weesper waterpoloërs kwamen snel op achterstand, maar konden vervolgens sterk terugkomen. De ploeg kreeg meer en meer kansen.De Weespers hadden vooral problemen met het benutten van man-meermomenten. ZV Haerlem kon daardoor zonder problemen weer toeslaan en weglopen van de Weespers.

The Victory doet goede zaken

Na een paar nederlagen heeft The Victory zaterdag weer eens gewonnen. De Weesper tafeltennissers deden goede zaken onderaan door concurrent Rapidity na sterk spel met 2-8 aan de kant te zetten. De Weespers kende geen echte grote problemen. Vooral door het goede spel kwam er al snel een voorsprong voor de Weespers op het scorebord te staan. Ondanks de zege staan de Weespers nog wel voorlaatste.