Afbeelding

Luc Cornelissen vannacht overleden

Algemeen

WEESP Afgelopen nacht is Luc Cornelissen overleden aan de gevolgen van longfibrose. De innemende Luc, geboren en getogen Weesper, is 79 jaar geworden.

Luc Cornelissen was in Weesp een graag gezien persoon die bij veel clubs en organisaties betrokken is geweest. Hij was onder meer voorzitter van Radio Weesp waarbij hij tevens aan de wieg stond van WeesperNieuws en verder was hij actief bij Buurtvereniging De Achtergracht, hij was gids en archivaris van de Historische Kring Weesp, zong in het Weesper Mannenkoor en zeemanskoor ‘Voor de Mast, speelde toneel bij toneelvereniging ‘Ons Clubje’, was coördinator van de koffiediensten op dinsdagochtend in ‘Het Lichthuis’ en hij was jarenlang organisator van de zwemactiviteiten die een groep ouderen elke week hield in zwembad ‘De Lunet’ in Naarden, nadat in 2002 zwembad Blijwater door hevige regenval was ingestort. 

Bovenal was Luc een geweldig echtgenoot voor zijn vrouw Els, een pracht vader voor zijn dochter Marijke en zijn drie jaar geleden overleden zoon en een fantastische opa van zijn kinderen en kleinkinderen.
We wensen alle nabestaanden veel sterke met dit verlies.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant