Afbeelding
Foto: Joris van Kesteren

Deadline fotowedstrijd gemeente verlengd tot 1 oktober

Algemeen

WEESP - Weespers kunnen tot 1 oktober 2021 foto’s insturen voor de jaarlijkse fotowedstrijd van de gemeente. Ze hebben daarmee de deadline verlengd.

“We hebben al wat foto’s ontvangen, maar we geven alle Weespers ook tijdens de zomermaanden graag nog de gelegenheid om hun mooiste of meest favoriete foto in te sturen,” legt de gemeente de verlenging uit. “Wat maakt Weesp, Weesp volgens u? Laat het ons zien!”

De mooiste ingezonden foto’s worden tentoongesteld aan de Nieuwstad en zullen een jaar lang te zien zijn in de informatiegids van de gemeente Weesp. Na de tentoonstelling kunnen deze winnaars ook een gratis afdruk van hun foto afhalen bij het stadskantoor.

Het thema van de fotowedstrijd is dit jaar ‘de 14 kernwaarden van Weesp’. “Denk bijvoorbeeld aan wat u mooi vindt aan Weesp en wilt behouden. Of breng in beeld wat voor u uniek is aan Weesp. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp zijn hierbij belangrijk.”

De winnaar worden uiteindelijk gekozen door een jury, bestaande uit burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden. Drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon.

Alleen inwoners van Weesp kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Meedoen kan door maximaal twee foto’s te sturen naar fotowedstrijd@weesp.nl, met vermelding van naam, telefoonnummer en adresgegevens. De winnende foto’s worden in oktober bekend gemaakt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant