Afbeelding
Foto: Joris van Kesteren

Deadline fotowedstrijd gemeente verlengd tot 1 oktober

Algemeen

WEESP - Weespers kunnen tot 1 oktober 2021 foto’s insturen voor de jaarlijkse fotowedstrijd van de gemeente. Ze hebben daarmee de deadline verlengd.

“We hebben al wat foto’s ontvangen, maar we geven alle Weespers ook tijdens de zomermaanden graag nog de gelegenheid om hun mooiste of meest favoriete foto in te sturen,” legt de gemeente de verlenging uit. “Wat maakt Weesp, Weesp volgens u? Laat het ons zien!”

De mooiste ingezonden foto’s worden tentoongesteld aan de Nieuwstad en zullen een jaar lang te zien zijn in de informatiegids van de gemeente Weesp. Na de tentoonstelling kunnen deze winnaars ook een gratis afdruk van hun foto afhalen bij het stadskantoor.

Het thema van de fotowedstrijd is dit jaar ‘de 14 kernwaarden van Weesp’. “Denk bijvoorbeeld aan wat u mooi vindt aan Weesp en wilt behouden. Of breng in beeld wat voor u uniek is aan Weesp. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van Weesp zijn hierbij belangrijk.”

De winnaar worden uiteindelijk gekozen door een jury, bestaande uit burgemeester Van Bochove en één of twee raadsleden. Drie winnende foto’s worden beloond met een plaats op de gemeentelijke website en een waardebon.

Alleen inwoners van Weesp kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Meedoen kan door maximaal twee foto’s te sturen naar fotowedstrijd@weesp.nl, met vermelding van naam, telefoonnummer en adresgegevens. De winnende foto’s worden in oktober bekend gemaakt.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Ereburger van Weesp Cor Draijer overleden Algemeen 25 jun, 12:31
Afbeelding
Amsterdamse jongeren krijgen voorrang op jongerenwoning Algemeen 25 jun, 09:17
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Karel en Rita van Gemert Karel en Rita doen al ruim vijftig jaar vrijwilligerswerk Mensen 25 jun, 06:00
Logo
Afbeelding
Ontbrekende informatie Het mysterie van de ambtsketting van Weesp Algemeen 24 jun, 16:09
Afbeelding
Aankomend weekend weer Weesp Gastvrij Algemeen 24 jun, 15:16
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Diepenbroickpark Graaf Diepenbroick is oprichter porseleinfabriek Algemeen 24 jun, 12:15
Afbeelding
Nederlands kampioen 800 en 1500 meter gaat voor winst bij Vechtloop Sport 24 jun, 10:17
Logo
Afbeelding
Voornamelijk groot tekort aan leraren Aantal WW-uitkeringen in Groot Amsterdam sterk gedaald Algemeen 24 jun, 10:10
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief