Afbeelding

Gehavend MHCW pakt punt

Algemeen

WEESP - Vooral door een fors aantal blessures en daardoor maar zeven A-spelers heeft MHCW zondag 'slechts' een punt gepakt tegen Xenios: 1-1.

Het duel was vooral voor rust erg gewaagd. De tegenstander van MHCW kwam voor rust met wat geluk op voorsprong. Na de thee was het spel wat meer voor de Weespers. Al snel volgde de tegentreffer van de Weespers; Iris Jobben kon een strafcorner tegen de touwen werken.

Doelpuntenregen hockeyers
Spektakel zondag op het hockeyveld voor de hockeyers van MHCW. De Weespers scoorden er op los tegen het doorgaans sterke Xenios, dat ook goed meekwam. Na de slotfase stond het 5-5.

MHCW hockeyde erg goed en kwam al snel op een voorsprong met twee doelpunten. Toch zakte de ploeg nog voor rust wat terug en was het halverwege nog 2-2. Na de thee volgende eenzelfde spelbeeld. MHCW moest na een goed duel genoegen nemen met één punt.