Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Geen problemen We Have

Goed handbal en veel vechtlust hebben We Have zondag twee punten opgeleverd tegen Leidsche Rijn. De Weesper handbalsters kenden geen grote problemen en kwamen met gemak tot 10-21. Al voor rust was We Have een paar stappen beter dan de tegenstander. De ploeg stond goed te handballen en kreeg al snel kansen. Na rust kon We Have zonder problemen de marge vergroten. We Have was de tegenstander steeds te slim af.

Afgetekende zege handballers

Een grote afgetekende zege zondag voor de handballers van We Have. De Weespers speelde tegen een erg jong GOconnectIT/Fortissimo en had als meer ervaren ploeg geen enkel probleem: 15-37. Zoals de score al doet vermoeden was het al snel gespeeld tussen de twee ploegen. We Have had al snel een forse voorsprong. Na rust kon We Have wat rouleren en systemen testen. Ondanks dat bleef de ploeg goed spelen en bleven de kansen maar komen.

Argus heeft geen problemen

Argus heeft de eerste zege van het zaalkorfbaljaar te pakken. Nadat de korfballers een week geleden startten met een punt, was de ploeg zaterdag met 17-4 veel te sterk voor MIK. De doorgaans sterke Amsterdamse tegenstander kon deze keer geen potten breken. Sterker nog, Argus overheerste elke seconde en had geen enkele problemen om op voorsprong te komen. Al voor de rust stond er een voorsprong op het scorebord, ook na de thee had Argus geen problemen.

Lovoc verschalkt Oberon

Oberon heeft vlak voor het weekend geen stunt kunnen veroorzaken tegen koploper Lovoc. De Weespers speelden sterk, maar kwamen met 1-3 toch tekort. Oberon kwam verrassend op voorsprong. Na een reeks goede aanvallen pakte Oberon met 25-20 de eerste set. Daarna nam Lovoc het spel over. Oberon gaf goed tegengas, maar kon niet voorkomen dat Lovoc met 22-25, 23-25 en 13-25 toch de volle zege pakte tegen de Weespers.

The Victory deelt punten

Een week voor het laatste duel van het jaar hebben de tafeltennissers van The Victory de punten gedeeld met Huizen. De Weespers kwamen tot 5-5. De Weespers speelden met vlagen goed, maar hadden ook genoeg problemen met de tegenstander. De stand na afloop was dan ook wel terecht. Door de 5 gepakte punten heeft The Victory nog alle kans op klassebehoud. Volgende week wacht het laatste duel tegen de nummer laatst Shot '65.