Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

MHCW neemt afstand

MHCW heeft zondag vlak voor het 'kerstreces' vertrouwen getankt. De Weesper hockeysters deden goede zaken door concurrent Qui Vive te verslaan. Na een goede tweede helft waren de Weespers met 0-1 te sterk. Na rust was het spel van de Weespers op alle fronten beter dan daarvoor. MHCW speelde een stuk feller, kwam aanvallend steeds beter voor de dag en kreeg al snel meer kansen. De goal werd gemaakt door Lianne Westinga.

Afgetekende zege hockeyers

Een afgetekende zege zondag voor de hockeyers van MHCW. De Weespers toonden tegen Nieuwegein veel vechtlust en stapten met 0-4 van het veld. Hockeyend zou MHCW nog beter kunnen, maar er werd wel volop gestreden door de Weesper ploeg. De Weespers waren erop gebrand de punten mee te nemen. Doordat MHCW veel druk zette, kwamen de goals vanzelf. Jordan van Heerden, Nathan Idzinga, Paul Evers en Danny Grootendorst waren goud waard.

Argus pakt punt

Argus beleeft een goede start van het zaalkorfbaljaar. Zaterdag pakten de ploeg een punt tegen Amsterdam: 10-10. Net als een week geleden was het spel van de ploeg goed te noemen. De Weespers zorgden voor afdoende gevaar aan de kant van de tegenstander. Al voor rust werd het erg spannend. Ook na de rust waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd en was het ook terecht dat de twee ploegen een punt pakten. 

Waterpoloërs slaan toe

Met een langverwachte zege hebben de waterpoloërs van Triton zaterdag goede zaken gedaan. De Weespers klommen twee plaatsen doordat Noordkop met hard werken werd verslagen. De waterpoloërs van Triton wonnen met 13-11. De Weesper ploeg was sterk en kreeg genoeg kansen tegen Noordkop. De ploeg stond steeds op voorsprong. Noordkop kon soms nog wel wat terugkomen, maar bezorgde de Weespers niet echt gevaar.

Zwaarbevochten zege Oberon

Loon naar werken zaterdag voor de volleyballers van Oberon. De Weespers moesten vol aan de bak tegen VV Amsterdam, maar pakten met 2-3 de zege. Oberon startte voortvarend en had de eerste twee sets geen problemen met de Amsterdammers. Al snel stond het 0-2 door setstanden van 13-25 en 19-25. De Amsterdammers kwamen vervolgens sterk terug en dwongen een extra set af door 26-24 en 27-25. De laatste set was met 13-15 voor de Weespers.

Klassebehoud The Victory

Door een afgetekende 10-0 zege op nummer laatst Shot '65 heeft The Victory zaterdag klassebehoud zeker gesteld. De Weesper ploeg met Berry Kruger, Arjen de Groot en Dennis Visser was met afstand te sterk voor Shot '65. Met gemak werd er gewerkt aan de grote zege, alle potjes werden gewonnen van de veel zwakkere tegenstander. De toeschouwers werden vermaakt met goed spel. De Weesper ploeg stapte opgelucht naar de kant.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant