Geen punten voor FC Weesp na topper

FC Weesp heeft geen punten overgehouden aan de topper tegen Waterwijk. De Weespers verloren het eerder afgelaste duel met 1-2. Door het wegvallen van twee spelers moest coach Raymond van der Kort het team op meerdere plaatsen aanpassen. Dat verzwakte FC Weesp voor rust amper. Na de thee bleken de Almeerders wel net wat sterker dan FC Weesp. Vlak voor het slot van het duel scoorden de Almeerders de tweede treffer.

Geen problemen voor We Have

Een onverwachte afgetekende zege zondag voor de handbalsters van We Have. De Weespers verwachtten een zwaar duel tegen Baarn, maar waren met gemak veel sterker: 14-24. We Have zette vanaf de eerste seconde druk en kreeg veel meters cadeau van de tegenstander. Zonder problemen kwam We Have voor rust al tot 5-14. Na de thee leek Baarn heel even terug te kunnen komen, maar We Have pakte het duel al snel weer op.

Handballers tonen veerkracht

Geen groots handbal, maar wel weer de volle zege zondag voor de handballers van We Have. De Weespers vonden tegen Baarn amper vorm, maar wonnen wel met 18-20. We Have had veel problemen; de ploeg kreeg amper vat op het spel van de tegenstander. Vlak voor rust kwamen de Weespers toch los en pakte het team een 9-12 voorsprong. Ook na de rust kwakkelden de Weespers vaak, maar bleef de voorsprong staan.

Koploper verslaat Argus

De koploper was zaterdag een maatje te groot voor Argus. De Weespers korfballers konden tegen het sterke Gemini geen punten pakken en stapten met 18-7 van het veld. De Weespers probeerden van alles, maar moesten al snel genoegen nemen met het gegeven dat de tegenstander een stuk beter was. Argus staat na afgelopen weekend op een zesde plaats. Komende week speelt de ploeg het laatste duel van het jaar.

Oberon geeft voorsprong weg

Oberon heeft vlak voor het weekend dure punten verspeeld tegen Voleem. De Weesper volleyballers startten nog sterk, maar verloren met 2-3 van de concurrent. Oberon kon zonder problemen op een 2-0 voorsprong komen. Voleem was de eerste twee sets een stuk zwakker dan de Weespers en moest genoegen nemen met 25-21 en 25-15. Daarna kwam Voleem sterk terug. Met 26-28 en 24-26 forceerde de ploeg een extra set. Deze werd met 10-15 gewonnen.