archieffoto
archieffoto

We Have sleept gelijkspel uit het vuur

Algemeen

WEESP - De dames van We Have hebben de wedstrijd tegen het lastige Nijenrodes met een gelijkspel weten af te sluiten. Vlak voor tijd werd het 19-19 (rust 10-9).

De uitslag leidt tot gemengde gevoelens. De Weesper handbalsters gingen als koploper deze wedstrijd in en morsten nu dus punten in de titelstrijd. Maar Nijenrodes speelde sterk en had ook zomaar kunnen winnen. "Daarom zijn we toch wel blij met het gelijkspel", zegt Samantha Meijer namens We Have.

We Have had moeite om Nijenrodes af te stoppen. Aan de andere kant creëerden de Weespers veel kansen. Zo ontstond een spannende wedstrijd. Achteraf werd gesteld dat We Have best had kunnen winnen, maar dat de ploeg net iets te veel kansen miste.

Heren

De heren van We Have speelden ook tegen Nijenrodes. Bij winst zouden de Weespers de derde plaats van hen hebben overgenomen. Maar dat lukte niet. We Have probeerde van alles en knokte hard, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Bij rust stond het 7-10. In de tweede helft kwamen de Weespers beter in hun spel, maar er lukte toch te weinig om de achterstand om te buigen. De slotfase was weer voor Nijenrodes. Eindstand 17-21.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Buurtkamer Aetsveld gaat zaterdag van slot Algemeen 23 sep, 09:29
Logo
Afbeelding
Onderzoek naar waterstromen Groene Vecht? Niks om je zorgen over te maken (vandaag althans) Algemeen 23 sep, 09:07
Logo
Afbeelding
'Dit is de droom' Sientje durft door Algemeen 22 sep, 16:00
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: deze clubs komen aan je deur Sport 22 sep, 15:45
Afbeelding
Oefenpot FC Groningen - ADO Den Haag bij FC Weesp Algemeen 22 sep, 12:28
Afbeelding
De boswachter vertelt Slangen in Gooise natuur Column GNR 22 sep, 11:50
Logo
Afbeelding
Alle 835 beschikbare plekken opgevuld Veel animo bij ouderen voor herhaalprik: ‘Dit is een heel trouwe doelgroep’ Coronavirus 22 sep, 10:00
Afbeelding
Technolab voor groep 7 en 8 Algemeen 22 sep, 08:47
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief