archieffoto
archieffoto

We Have sleept gelijkspel uit het vuur

WEESP - De dames van We Have hebben de wedstrijd tegen het lastige Nijenrodes met een gelijkspel weten af te sluiten. Vlak voor tijd werd het 19-19 (rust 10-9).

De uitslag leidt tot gemengde gevoelens. De Weesper handbalsters gingen als koploper deze wedstrijd in en morsten nu dus punten in de titelstrijd. Maar Nijenrodes speelde sterk en had ook zomaar kunnen winnen. "Daarom zijn we toch wel blij met het gelijkspel", zegt Samantha Meijer namens We Have.

We Have had moeite om Nijenrodes af te stoppen. Aan de andere kant creëerden de Weespers veel kansen. Zo ontstond een spannende wedstrijd. Achteraf werd gesteld dat We Have best had kunnen winnen, maar dat de ploeg net iets te veel kansen miste.

Heren

De heren van We Have speelden ook tegen Nijenrodes. Bij winst zouden de Weespers de derde plaats van hen hebben overgenomen. Maar dat lukte niet. We Have probeerde van alles en knokte hard, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Bij rust stond het 7-10. In de tweede helft kwamen de Weespers beter in hun spel, maar er lukte toch te weinig om de achterstand om te buigen. De slotfase was weer voor Nijenrodes. Eindstand 17-21.