Sara Kroos voelt zich thuis in de City of Wesopa
Sara Kroos voelt zich thuis in de City of Wesopa

Sara: 'Samenwerking City waardevolle kruisbestuiving'

Algemeen

WEESP - Het bevalt Sara Kroos uitstekend in de City of Wesopa. "Wat mij betreft blijf ik radio maken vanuit dit theater, het is elke zondag weer een feestje."

Dat zegt de cabaretière deze week in het WeesperNieuws. Sinds vorig jaar doet ze haar radioprogramma Sara op Zondag live vanuit het theater aan de Herengracht. 

Ook de City is blij. Het theater beleeft een opmars en volgens het bestuur speelt de nieuwbakken Weespse daar een belangrijke rol in.

Zelf zegt Sara: "Ik zie het als een waardevolle kruisbestuiving. Ik vind de City een geweldig leuk theater met fantastische vrijwilligers, die er elke week opnieuw voor zorgen dat het allemaal piekfijn geregeld is. Ze werken hard en hebben echt hart voor het theater. Op mijn beurt haal ik bekende artiesten naar Weesp die hier anders misschien niet zo snel zullen optreden. Veel van die artiesten zijn erg onder de indruk van de City, ze noemen het theater knus en charmant. Ik denk dat Weesp dat volgend seizoen wel gaat merken met try-outvoorstellingen."

Lees het hele interview met Sara Kroos in het WeesperNieuws van 23 januari.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant