Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Geen problemen voor We Have

Zonder grote problemen heeft We Have zondag de volle zege geboekt tegen Havas. De Almeerders hadden amper kansen en werden door een alert We Have met 12-22 op de plaats gezet. We Have kon zondag op halve krachten werken, maar startte wel fel en kreeg meteen kansen. Havas kon geen enkele keer echt voor gevaar zorgen. We Have kon met goed handbal wel al snel een voorsprong pakken en had geen problemen om deze ook vast te houden.

Concurrent verslaat Oberon

Een dure nederlaag voor de volleyballers van Oberon afgelopen week. De Weespers verloren de topper tegen Unicornus (3-1) en moeten daardoor even genoegen nemen met een derde plaats. Oberon kon alleen de derde set met 25-26 pakken, maar moest de andere sets genoegen nemen met forse marges. De tegenstander was met 25-17, 25-10 en 25-18 veel sterker dan de zwak spelende Weespers. Oberon zakte door de nederlaag een plaatsje.

Ook geen punten volleybalsters

Tegen een veel sterker VC Allvo hebben de volleybalsters van Oberon afgelopen week geen punten kunnen pakken. De Almeerders waren met 4-0 veel beter. Oberon vocht voor wat het waard was, maar kon geen enkele set pakken. VC Allvo kwam met 25-22 en 25-19 al snel op voorsprong. Vervolgens pakten de Almeerders met 25-15 en 25-20 ook de laatste twee sets. Oberon maakte geen kans en droop puntloos af.