We Have doet goede zaken

WEESP - We Have doet weer mee om de eerste plaats. De Weesper handbalsters wonnen zondag afgetekend van angstgegner FIQAS/Aalsmeer (23-18) en staat door een slecht resultaat van concurrent Legmeervogels weer gedeeld eerste.

We Have speelde voor rust met de tegenstander. Zonder problemen werden de Aalsmeerders door de Weespers onder druk gezet. Na rust zakten de Weespers even terug, maar bleef de voorsprong staan.

Off-day handballers
Een complete off-day heeft We Have zondag de kop gekost tegen Shot '73. De Weespers scoorden vooral na rust amper en leden een 17-22 nederlaag.

We Have dacht de kansen te kunnen pakken tegen het verslaanbaar geachte Shot '73, maar kreeg al snel nul op het rekest. De Weespers kregen maar geen vat op de snelle hoekspelers van de tegenstander. Na de rust werden de problemen van de Weespers groter, vooral omdat er slechts 5 doelpunten werden gemaakt.