Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Ingezonden

‘Laat niet als dank...’

Buurt / wijk

WEESP Onder de struiken bij het bankje op de Achtergracht was een ‘verrassing’ achtergelaten voor de buurtbewoners. Lezer Noortje Krikhaar verbaasde dat niet, zij ziet wel vaker verrassingen rond bankjes in Weesp.

‘Er staat een bankje op de Achtergracht. Passanten maken daar graag gebruik van. De eigenaren vinden dat best, al wordt het bankje niet altijd even netjes achtergelaten. 

Een behulpzame buurman maakte het bankje onlangs schoon. Toen hij het verschoof, vond hij eronder en in de struiken er achter niet één, niet twee, maar talloze blikjes bier. Leeg natuurlijk en met opzet (?) aan het oog onttrokken. Gelaten schreef hij met krijt de slogan van de ANWB op de stoep. Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen…

Ook ik ben niet meer verbaasd. Ik wandel vaak over de Vest en zeker na het weekeinde vind je daar veel achtergelaten ‘bedankjes’ rond de bankjes, in het gras en op het pad.

Jammer dat er nog steeds mensen zijn die hun rotzooi door anderen laten opruimen!’

Ook reageren op lokaal nieuws? Stuur uw beknopte bijdrage, bij voorkeur met een foto van de kwestie/situatie, naar redactie@weespernieuws.nl. De redactie beslist of een ingezonden brief wordt geplaatst.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant