Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Gooische Muziekschool start met nieuw cursusjaar

Cultureel

WEESP De Weesper afdeling van de Gooische Muziekschool start weer met een nieuw cursusjaar. “Alle docenten staan in de startblokken om vanaf 6 september alle cursisten weer te mogen ontvangen,” laat Marco de Jong weten.

Nieuw dit jaar in Weesp zijn de cellolessen op de vrijdagmiddag en de drumlessen op dinsdagmiddag. Drumlessen werden al aangeboden op donderdag, maar nu is er ruimte voor een dag aan extra leerlingen. Ook in Weespersluis worden er volop nieuwe lessen gestart, onder andere muziek voor kleuters, piano, viool en trompetles. “Maandag en dinsdagmiddag staan als vanouds weer in het teken van de kleuters. Een treintje ging uitrijden, Kraak de Code en blokfluitlessen,” voegt De Jong toe.

De voorbereidingen voor de nieuwe musical Peter Pan voor groep 5 tot en met 8 zijn intussen ook in volle gang. Samen met docente Esther Werneke werken de kinderen toe naar een eindvoorstelling. 

Ook ouderen worden niet vergeten, vertelt Marco de Jong van de Weesper afdeling. “Onder het motto ‘Nooit te oud’ zijn er al veel senioren gestart en genieten van deze wekelijkse ontspanning.”

Meer informatie of een proefles aanvragen kan via info@degooischemuziekschool.nl of via de website www.muziekschoolweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant