MHCW hervat met nederlaag

Een nederlaag, maar ondanks dat wel veel vertrouwen voor de hockeysters van MHCW. De Weespers speelde zondag sterk tegen Strawberries, maar verloren wel met 3-0. MHCW speelde vooral voor de rust sterk en zette constant druk op de achterhoede van de tegenstander. Echte kansen voor de Weespers bleven echter achterwege. Na de rust probeerde MHCW alles op alles te zetten, maar dat bleek een verkeerde zet. De tegenstander sloeg hard toe.

We Have moet toegeven

We Have heeft zondag de eerste plaats moeten afstaan aan concurrent Legmeervogels. De Weespers moesten tegen de concurrent toegeven dat zij op bepalende momenten te veel fouten maakten. Legmeervogels won met 19-12. Legmeervogels maakte al snel korte metten met het vertrouwen van We Have. De ploeg kwam op voorsprong en was het hele duel beter dan de Weespers. Ook na rust kwam er geen ommekeer voor We Have

Ook nederlaag handballers

Ook de handballers van We Have hebben zondag geen zege kunnen boeken. Waar de Weespers eerder nog wonnen van Celeritas was de ervaren tegenstander deze keer met 21-17 te sterk. We Have moest knokken voor de punten en startte dan ook goed. Nog voor rust kwam de tegenstander echter sterk terug en kantelde het duel. Na de thee kon We Have nog heel even aanhaken, maar de ploeg moest toch genoegen nemen met een nederlaag.

Nederlaag voor Oberon

Geen punten deze week voor de volleyballers van Oberon. De Weespers konden met 4-0 geen punten overhouden aan het duel met het lagergeklasseerde Prima Donna Kaas Huizen. De Weespers probeerden van alles, maar werden al snel vastgezet door de goed spelende tegenstander. Waar Oberon de eerste set nog leek te kunnen pakken, was de tegenstander toch met 25-22 te sterk. Daarna werd het gat groter. Oberon verloor met 25-17, 25-23 en 25-15.

Lovoc net te sterk voor volleybalsters

De volleybalsters van Oberon hebben afgelopen weekend nipt verloren van koploper Lovoc: 3-2.De Weesper speelden sterk en pakten knap een 2-0 voorsprong door 19-25 en 26-28, waarmee de Weespers veel vechtlust toonden. Daarna kwam Lovoc sterk terug en dwong de ploeg een extra set af. Deze won het team met 15-0 nadat Oberon moest opgeven, waardoor de ploeg toch geen zege kon pakken.

Argus voorlaatste na nederlaag

Argus heeft het zaalkorfbaljaar zaterdag afgesloten met een krappe nederlaag tegen Reeuwijk. De Weespers speelden sterk, maar kwamen met 13-12 net een puntje tekort voor een goed resultaat. Evenals een week geleden, toen er ook krap werd verloren, speelde Argus goed. Vooral na rust was het lang erg spannend. Dat Argus geen punt kon pakken was onterecht te noemen. Argus had recht op een punt of meer, maar kreeg nul op het rekest.

Triton komt net tekort

Een doelpunt kwamen de waterpoloërs van Triton zaterdagavond tekort tegen Watervlo. De Weespers speelden goed, maar kwamen met 6-7 toch tekort. Anders dan een week geleden toonden de Weespers veel vechtlust. Alleen de eerste fase van het duel maakte de ploeg nog wat fouten, wat de ploeg aan het slot opbrak. "Zoals we gespeeld hebben, horen we elke week te spelen", aldus coach Robbert Snel. "Jammer dat we nu geen punten pakken. Dat had terecht geweest."