We Have doet goede zaken

WEESP - We Have heeft zondag het voorlaatste duel tegen Fulmen gewonnen. De Weesper handbalsters waren met 20-16 te sterk en houden daardoor kans op de eerste plaats.

Het team stond goed te spelen en tankte veel vertrouwen. Door vooral als team te spelen kreeg de tegenstander geen moment echt grote kansen op de zege. Na de eerste helft stond het 11-7 voor de Weespers. Na de rust bleef het spel goed en werd de voorsprong over de streep getrokken. Tot groot genoegen van de ploeg zelf.

Punt voor handballers
De handballers van We Have hebben het zaaljaar zondag afgesloten met een punt tegen HMS/Achilles. De Weespers speelden een sterke pot en kwamen tot 18-18. Vooral de eerste helft van de Weespers was erg goed. De ploeg kon de zwakheden van de tegenstander goed blootleggen en pakte daardoor al snel een voorsprong. Na de rust waren de rollen echter andersom. We Have speelde wat zwakker, wat de tegenstander goed kon benutten.