Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Versa organiseert gratis budgettraining ‘Uitkomen met uw geld’

Algemeen

WEESP Versa Welzijn organiseert een budgetcursus ‘Uitkomen met uw geld’ voor inwoners van Weesp. De training is bedoeld om Weesper te helpen met meer inzicht in hun geldzaken.

In zes bijeenkomsten maken deelnemers een persoonlijke financiële (jaar)planning. “Daarmee kunt u gemakkelijker omgaan met wisselende inkomsten en uitgaven,” aldus de organisatie. “Zo krijgt u grip op geld en dat geeft rust.” Tijdens de cursus leren deelnemers onder andere om administratie op orde te houden, inzicht in inkomsten en uitgaven te krijgen, een budget op orde te houden, een eigen financiële jaarplanning te maken en krijgen Weespers meer te weten over verzekeren, besparen en lenen. 

Iedereen die meer wil leren over geldzaken is welkom bij de cursus, de financiële situatie van deelnemers maakt niet uit. 

De bijeenkomsten starten op dinsdagochtend 21 september. Er volgen dan nog 5 bijeenkomsten op 28 september, 5 oktober, 12 oktober, 19 oktober, en 26 oktober. Alle trainingen beginnen om 10.00 uur en duren twee uur. Meer informatie en aanmelden via Petra Bekkers op 06 16392278 of pbekkers@versawelzijn.nl, of via Priyana Dittner op 06 82854743 of pdittner@versawelzijn.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant