Geen zeges voor Oberon

WEESP - Ondanks een goede start hebben de volleyballers van Oberon geen zege kunnen boeken tegen VV Amsterdam. De lager geklasseerde tegenstander was met 2-3 te sterk voor de Weesper volleyballers.

Oberon startte erg sterk en pakte al snel de eerste twee sets. Met 25-18 en 25-22 moesten de Weespers knokken voor de punten, maar dat leverde wel een afgetekende voorsprong op. Vervolgens zakten de Weespers wel wat terug. VV Amsterdam kon wat terugdoen en kwam door 21-25 en 19-25 terug op 2-2. Met de extra set probeerde Oberon nog van alles om nog de zege te pakken, maar het leverde geen punten op. VV Amsterdam won de extra set met 9-15.

Ook geen zege volleybalsters
Ook de volleybalsters van Oberon hebben afgelopen weekend geen zege kunnen pakken. De Weespers speelden erg sterk tegen het veel beter presterende AVV Keistad en hadden genoeg kansen, maar stapten wel met een 3-1 nederlaag van het veld.

Oberon vocht voor wat het waard was tegen de tegenstander en startte erg goed. De eerste set werd net met 25-23 verloren. Daarna sloeg AVV Keistad wat harder toe en werd de voorsprong van de ploeg verdubbeld door 25-16. Oberon pakte wel netjes een setje mee en won met 24-26 de derde set van het duel. De tegenstander voorkwam dat er een extra set gespeeld moest worden door de laatste set met 25-20 naar de ploeg te trekken.