Zware nederlaag FC Weesp

Een kansloze nederlaag zaterdag voor FC Weesp. De voetballers, al verzekerd van deelname aan de play-offs, verloren met 7-2 van het Amsterdamse VVA/Spartaan. FC Weesp kon geen enkel moment potten breken tegen het sterk voetballende VVA/Spartaan. De Weespers hebben nog één duel te gaan voordat de play-offs starten. Dat gebeurt over ongeveer 3 weken. Voor FC Weesp staat dan promoveren naar de derde klasse op het spel.

Weer eens zege voor hockeysters

Na een paar weken met tegenvallende resultaten hebben de hockeysters van MHCW weer eens gewonnen. Het team was zondag met 0-1 te sterk voor Noordwijk. Waar de tegenstander stug startte, stond alles aan de kant van de Weespers goed. Al snel kwamen er veel kansen, maar MHCW kon pas na rust scoren toen Susan Droomers een strafbal benutte. Na de Weesper goal kwam de tegenstander sterk terug en was de slotfase erg spannend.

Forse klap voor hockeyers

Vooral door een gebrek aan vechtlust hebben de hockeyers van MHCW een forse nederlaag geleden tegen Haarlem. MHCW speelde futloos en maakte geen enkele kans: 6-1. MHCW startte slap en speelde geen moment goed hockey. De Weespers werden compleet weggespeeld, tot woede van de coach. "Erg zonde dat we zo spelen", aldus Elmarie Ferreira na afloop. "Je vraagt je af of de jongens nog wel willen hockeyen."

Waterpoloërs komen tekort

Met slechts één doelpuntje tekort hebben de waterpoloërs van Triton zaterdagavond het laatste duel van het jaar verloren. De Vuursche was met 7-6 net wat sterker. Dat de waterpoloërs verloren kwam vooral door de slechte start. De Weespers gaven vooral de eerste helft van het duel nog te veel weg. Daarna kwam het team sterk terug en had het nog kansen op de zege. De Vuursche had net wat meer geluk.