Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Informatiebijeenkomst over verkiezingen stadsgebied Weesp

Politiek

WEESP De gemeente organiseert op 30 september een online informatiebijeenkomst over de verkiezing van de bestuurscommissie van stadsgebied Weesp.

De bijeenkomst is voor alle bewoners ven het toekomstige stadsgebied Weesp, dus ook inwoners van Driemond. Tijdens de bijeenkomst krijgen inwoners meer informatie over de bestuurscommissie, hoe iemand zich kandidaat kan stellen en andere informatie over de verkiezingen.

Gemeente Weesp en Amsterdam fuseren op 24 maart 2022. Weesp en Driemond vormen dan samen het stadsgebied Weesp. Inwoners van beide plaatsen kunnen stemmen voor de bestuurscommissie en zich kandidaat stellen. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 kunnen bewoners stemmen voor zowel de gemeenteraad van Amsterdam als de bestuurscommissie van stadsgebied Weesp.

De digitale informatiebijeenkomst is op 30 september om 20.00 uur. Aanmelden kan via weespamsterdam@amsterdam.nl. Als de coronamaatregelen het toelaten, wil de gemeente in oktober een fysieke bijeenkomst organiseren in Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant