Afbeelding

Geen eerste klasse voor FC Weesp

Algemeen

WEESP - FC Weesp speelt ook volgend jaar tweede klasse. De Weespers werden zondag verslagen door De Kennemers, dat een stuk sterker was en met een 4-1 zege doorgaat naar de volgende ronde.

FC Weesp startte nog sterk tegen De Kennemers. Nadat de ploeg een week geleden een punt pakte, was er het besef dat de ploeg een goed resultaat kon halen. Met goed voetbal kwam er al snel gevaar van FC Weesp en dat leverde zelfs een voorsprong op. Na een goede snelle aanval kon Jasper Spanjerberg de eerste goal maken. De Kennemers kwam daarna sterk terug en maakte nog voor rust een tegentreffer.

Na rust braken de vele topduels van de laatste weken FC Weesp op. De fut was weg en De Kennemers konden al snel weer toe slaan. FC Weesp kreeg nog wel kansen, maar de scherpte ontbrak voor de ploeg. Daarnaast werden er ook teveel fouten gemaakt. 

Teleurgesteld
Coach Karel Knaap reageerde teleurgesteld. "We hadden allemaal het gevoel dat we de volgende ronde konden halen, maar we hebben het vandaah weggegeven. Toch hebben we gewoon een goed voetbaljaar achter de rug. Vooraf hadden we voor deze resultaten getekend. De wonden van nu moeten nu helen, daarna gaan we weer vol aan de bak voor volgend jaar." 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant