Boven vanaf links: Jasper Spanjerberg, Yamal Bouhali, Bart Tijnagel en Arno Copier. Onder: Robin Lammertse, Marcin Kmiecik en Ramon Westland
Boven vanaf links: Jasper Spanjerberg, Yamal Bouhali, Bart Tijnagel en Arno Copier. Onder: Robin Lammertse, Marcin Kmiecik en Ramon Westland Ben Schilder

Eremetaal voor beste spelers FC Weesp

Algemeen

WEESP - Ramon Westland is vrijdagavond gehuldigd als de meest waardevolle speler van FC Weesp zondag 1. Tijdens de feestelijke seizoensafsluiting, een 'gala' in het clubhuis, kreeg hij de Gouden Schoen uitgereikt.

De Zilveren Schoen was voor Jasper Spanjerberg en de Bronzen Schoen voor doelman Arno Copier. De topscorersbokaal ging naar Marcin Kmiecik. Bart Tijnagel werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar.

Ook bij het tweede team werden prijzen uitgereikt. Robin Lammertse is de meest waardevolle speler, Yamal Bouhali legde beslag op de topscorersbokaal. 

De selectie van FC Weesp kijkt terug op een mooi en enerverend seizoen. Het talentvolle team, dat voor 90% bestaat uit 'eigen jeugd', was dicht bij het kampioenschap van de tweede klasse, maar verloor de beslissingswedstrijd. In de play-offs lukte het niet om te promoveren. Ondanks dat is iedereen bij FC Weesp trots op de prestaties en erg tevreden over het seizoen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant