Afbeelding

Weblog FC Weesp-NVC best bekeken op WeesperNieuws.nl

Algemeen

WEESP - Het weblog van de beslissingswedstrijd FC Weesp-NVC is de meest bezochte pagina van weespernieuws.nl in het eerste half jaar van 2013. De pagina is bijna 2000 keer opgeroepen. 

De lezers van deze site bleken ook erg geïnteresseerd in de man die met zijn auto van de Kanaaldijk raakte. Dit bericht uit januari is het één-na-bestgelezen bericht. Op nummer drie staat de opening van café Bijna Thuis.

Facebook
Het is niet altijd even duidelijk waarom het ene bericht veel meer wordt gelezen dan het andere. De berichten kunnen sinds kort makkelijker via Facebook worden gedeeld en dat kan invloed hebben op de populariteit van de pagina. 

Over het algemeen worden berichten over gebeurtenissen waar de politie bijkomt (ongevallen, mishandeling, wietplantages) het meest gelezen. Ook de lokale economie blijkt lezenswaardig: artikelen over winkels die sluiten of openen worden altijd veel aangeklikt. Berichten over politieke besluiten zijn minder populair. 

Nieuw: 'lees ook' 
Sinds deze week staat er onder elk artikel het kopje 'Lees ook' met daaronder verwijzingen naar andere berichten. Het zijn suggesties voor meer interessante Weesper nieuwsberichten. Deze suggesties zijn niet per se gerelateerd aan het artikel erboven, maar hebben er vaak toch iets mee te maken. Deze links worden automatisch gegenereerd op basis van woordcombinaties die in al deze berichten voorkomen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant