Afbeelding

Koper niet-geleverde auto pakt andere auto mee en eindigt in cel

Algemeen

WEESP - Het kopen van een auto bij Car Service Weesp is voor de heer Chotkan zo fout gelopen, dat hij vorige week uren in de cel werd gezet. Uit frustratie over het niet leveren van zijn nieuwe auto nam hij een andere auto van het autobedrijf mee. De politie arresteerde de koper voor diefstal.

Er gaat een heel verhaal aan vooraf. De familie Chotkan kocht in maart een nieuwe auto bij het Weesper autobedrijf en betaalde begin april. De levering van de auto werd echter steeds uitgesteld. Uiteindelijk bleek dat het geld dat ze hadden betaald te zijn verduisterd door een medewerker die nu van fraude wordt beschuldigd. Chotkan zegt: "Ik heb betaald, dus Car Service moet die auto leveren." 

Na wekenlang getouwtrek ging Chotkan naar het autobedrijf, stapte daar in een auto en reed ermee weg. Zijn dochter was daarbij. De politie rekende beiden korte tijd later in wegens diefstal, Chotkan en zijn dochter mochten 's avonds de politiecel pas verlaten. Chotkan handelde uit frustratie, de zaak is inmiddels geseponeerd.

Car Service Weesp en het gelieerde autobedrijf Oto Lion gingen vorige week failliet, waardoor het volgens eigenaar Van Kan zeer lastig is om nu iets te doen. Toch hoopt hij alsnog tot een oplossing te komen.  

Lees het uitgebreide relaas van de familie Chotkan in het WeesperNieuws van 26 juni

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant