Afbeelding

Politieberichten: tandpastadieven gepakt en automaten stuk

Algemeen

WEESP - Tandpastadieven, een babbeltruc, een poging tot beroving en kapotte snoepautomaten. De politie meldt deze week de volgende incidenten in Weesp. 

Automaten stuk
Op perron 1/2 en perron 5/6 van station Weesp zijn in de nacht van donderdag op vrijdag de snoepautomaten opengebroken. 

Uit de automaten is al het kleingeld verdwenen. Niet alleen in Weesp werden automaten doelwit, ook op de stations Sloterdijk en Amsterdam-Zuid werden snoepautomaten opengebroken. De Nederlandse Spoorwegen onderzoekt de zaak.

Tandpastadieven
Twee mannen die zaterdag probeerden tubes tandpasta te stelen bij de DIO drogist aan de Nieuwstad, zijn gesnapt. Eén jongen werd aangehouden, een tweede wordt gezocht.

Volgens de politie werden de winkeldieven rond half één in de middag in de kraag gegrepen. Een verdachte wist weg te komen. De andere werd door agenten meegenomen. Een van de dieven was 24 jaar en had geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie is nog op zoek naar de andere. 

Babbeltruc
Een 80-jarige Weespse is maandag slachtoffer geworden een babbeltruc in haar woning aan de Reigersweide. Verdere informatie en signalement zijn hier te vinden.

Berovingen
Er is deze week twee keer op straat geprobeerd een iPhone te stelen. Een keer ging de beroving mis, een keer lukte het. Meer informatie is hier te vinden

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant