Afbeelding

Weesper van zijn scooter af gereden

Algemeen

WEESP -  Een 33-jarige Weesper is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij in Hilversum door een blauwe Volkswagen Golf van zijn scooter was gereden. De politie zoekt de bestuurder van de auto.

Volgens de politie reed rond 13.00 reed de Weesper over de Lage Naarderweg. Bij een kruising stond het stoplicht op rood, de bromfietser passeerde twee auto's om voor de voorste auto in het sorteervak te gaan staan. Plotseling hoorde de Weesper een auto van achteren vandaan komen die voor de bromfietser op de kruising ging staan. De bestuurder kwam uit de auto, een blauwe Volkswagen Golf, en liep op de bromfietser af en vroeg wat de bromfietser aan het doen was.

De Weesper voelde zich bedreigd. Het verkeerslicht sprong op groen en de Weesper reed om de man heen en sloeg linksaf. De man in de Golf ging achter de brommer aan en probeerde hem meerdere keren te snijden.

Op de Noorderweg ging het mis en viel de Weesper. Toen hij naar de bestuurder wilde lopen, reed die met hoge snelheid weg. De bromfietser hield een pijnlijke schouder en schaafwonden aan zijn arm over aan de val.

Signalement
De bestuurder van de blauwe Volkswagen Golf was een blanke man, rond de 28 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft een stevig postuur en bruin kort haar. Hij droeg een wit T-shirt. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
"Dit is een zorgprobleem, geen veiligheidsissue" Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen Algemeen 28 sep, 14:00
Logo
Afbeelding
Nieuwkomersklas Kors Breijerschool Bijzondere klas maakt van kinderen uit alle windstreken gewone leerlingen Algemeen 28 sep, 13:17
Afbeelding
Weesp kan meedoen aan Amsterdamse Pubquiz Algemeen 28 sep, 10:53
Afbeelding
Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp Buurt & wijk 28 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
Charelle en Floor finishen Tour for Life Zadelpijn, 1,1 miljoen euro en een huwelijksaanzoek Sport 27 sep, 16:00
Afbeelding
Weg is de veiligheid van de Vinex-pallisade Column De Nieuwe Weesper Algemeen 27 sep, 14:00
Afbeelding
Vacatures van de Vrijwilligerscentrale Algemeen 27 sep, 13:00
Logo
Afbeelding
Open Dag het Domijn Ateliers en werkplaatsen open Algemeen 27 sep, 11:20
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief