Afbeelding

Politieberichten: Navigatiesysteem gestolen en dronken man is rijbewijs kwijt

Algemeen

WEESP - Een dronken Weesper die zijn rijbewijs kwijt is, jongeren die te dicht bij molen De Vriendschap aan het barbecueën waren en dieven die een complete inbouwnavigatie meenamen. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten in Weesp. 

Conducteur te hulp
Agenten zijn donderdagavond conducteurs in een trein te hulp geschoten toen een man in de trein bij station Weesp zich weigerde te identificeren.

De man vertrouwde het niet. Hij dacht dat de conducteurs geen echte conducteurs waren en weigerde zijn ID-kaart af te staan. Toen de politie kwam opdagen was de zaak snel geregeld.

Autoruit ingeslagen
Van een grijze BMW is donderdagochtend een raam ingeslagen. De dieven namen een groot deel van het dashboard mee.

De auto stond geparkeerd aan de Kostverlorenstraat. De inbrekers sloegen hun slag tussen middernacht en half acht 's ochtends.

Aan de Ossenmarkt is zaterdag een achterruitwisser van een auto afgehaald. De eigenaar van de rode Mitsubishi Gold kwam er rond 17.00 uur achter dat het onderdeel was meegenomen. De politie hoopt dat iemand iets gezien heeft. Die kan bellen met 0900-8844.

Gevaarlijk
Agenten hebben vrijdagavond een stel jongeren aangesproken die wel heel dicht zaten te barbecueën in de buurt van molen De Vriendschap.

Buurtbewoners maakten zich zorgen over het vuur zo dicht bij het houten gebouw en belden de politie. Die hebben de jongeren aangesproken. De barbecue is gedoofd.

Rijbewijs kwijt
Van een dronken 70-jarige Weesper is zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd nadat hij tegen een paal aan de Jan Tooropstraat was aangereden.

De man klapte rond zeven uur 's avonds tegen de paal aan. Na onderzoek kwamen de agenten erachter dat de auto van de Weesper was. Die bekende  te diep in het glaasje te hebben gekeken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant