Afbeelding
Foto: Richard Mouw
IVW stelt voor

Myosotis: al bijna 25 jaar een begrip in uitvaartverzorging

B2B

Met ruim 24 jaar ervaring is Uitvaartverzorging Myosotis een begrip in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere en Weesp. In de verdrietige en tegelijkertijd hectische periode tussen een overlijden en uitvaart staat het team van Bob ten Boekel en Charles Benschop klaar om te ondersteunen, te adviseren en te ontlasten. Persoonlijk en voor ieder geloof en portemonnee. 

Bob en Charles kennen elkaar van een gezamenlijke opleiding in de zorg. Beide hebben daarna een vakopleiding voor uitvaartverzorging gevolgd en zijn 24 jaar geleden gestart met Myosotis dat ‘vergeet mij niet’ betekent.
Het uitvaartcentrum in Weesp ligt op de algemene begraafplaats Carspelhof. Een mooie, groene begraafplaats omgeven door water. Het uitvaartcentrum kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt zoals het verzorgen en opbaren van een overledene, het houden van condoleances of een afscheidsdienst.

Betrokkenheid

Charles woont in Weesp en heeft in de afgelopen jaren ook door zijn bedrijf veel Weespers leren kennen. Zijn betrokkenheid bij de gemeenschap is groot en door zijn jarenlange ervaring met Weesp en haar inwoners kan hij goed op wensen inspelen.

Zijn jarenlange verbondenheid met Weesp leidt er ook toe dat hij het lidmaatschap met de IVW is aangegaan. Feitelijk zou iedere (lokaal georiënteerde) ondernemende Weesper lid moeten zijn, vindt hij zelf. Dat het dan nog zo lang heeft geduurd kan hij niet goed verklaren. Het is wel jammer want wellicht dat het lidmaatschap destijds bij het ontwikkelen van een crematorium van invloed had kunnen zijn. Dat dit plan niet van de grond is gekomen vindt Charles nog altijd heel erg zonde en een gemiste kans voor Weesp. Een crematorium was een aanwinst geweest voor Weesp en het plan zat zeer goed in elkaar. De begraafplaats was er beslist beter van geworden.

Waarom lid van de IVW

Naast de belangenbehartiging is het onderhouden van contact met andere ondernemers en het uitbreiden van hun netwerk een belangrijke reden om lid te zijn van de IVW. Daarnaast wil hij zo betrokken zijn en blijven bij Weesp. 

Neem gerust contact op met Charles voor een nadere kennismaking.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant