Afbeelding
Foto: Pixabay

Vijftiende In Memoriam avond op 24 november

Algemeen

WEESP Uitvaartverzorging Van Vuure organiseert voor het vijftiende jaar een In Memoriam avond op 24 november. “Een avond om met elkaar stil te staan bij het gedenken van overleden dierbaren.”

Tijdens de avond zullen de namen van dierbaren worden genoemd en een kaart worden aangestoken. Daarnaast wordt de avond aangekleed met muziek en persoonlijk bijdragen. Initiatief Telefoon van de Wind zal aanwezig zijn over hun idee om verbonden te blijven met overleden dierbaren.

“Tegen het einde van het jaar wordt er op diverse manieren in verschillende tradities aandacht besteed aan het gedenken van overledenen,” laat de uitvaartverzorger weten. “Denk hierbij bijvoorbeeld aan Allerheiligen, Dias de los Muertos of WereldLichtjesDag.” Via een livestream geeft Van Vuure invulling aan een eigen herdenkingsavond.

Aanmelden kan voor 19 november via telefoonnummer 035-6247531 of via e-mail uitvaart@vanvuure.nl. Van Vuure verneemt graag de naam van dierbare(n) die zij mogen noemen en zal een inlogcode voor de livestream verstrekken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant