Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Gemeente organiseert online stadsgesprek over verkeersveiligheid

Algemeen

WEESP Gemeente Weesp organiseert op maandag 29 november een stadsgesprek over verkeersveiligheid. Vanwege de geldende coronamaatregelen is het stadsgesprek niet meer op het stadhuis, maar online.

De mensen die zich al hebben aangemeld, ontvangen een link naar de online bijeenkomst om mee te doen, laat de gemeente weten. “De gemeente onderneemt al verschillende acties on Weesp verkeersveiliger te maken,” zegt de gemeente zelf. “Maar het kan beter. Graag horen we daarom uw ideeën over wat beter kan.”

De bedoeling is dat die ideeën terugkomen in het Meerjarenplan Verkeersveiligheid van gemeente Amsterdam dat in 2022 wordt geschreven.

Het stadsgesprek vindt plaats op maandag 29 november van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via www.amsterdam.nl/verkeersveiligheid. Na aanmelding wordt er een link toegestuurd om mee te doen. Op de eerder genoemde website is ook een enquête over de verkeersveiligheid te vinden.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 16 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Of hij een keer wilde klokken? Nu zit Willem al bijna 30 jaar bij de triatlon Sport 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Regio Gooise heide kleurt nu ‘extreem vroeg’ paars Natuur en Milieu 15 aug, 15:15
Logo
Afbeelding
Indië-herdenking Einde Japanse bezetting herdacht Algemeen 15 aug, 14:20
Afbeelding
Verpaupering Weesp Ingezonden brief 15 aug, 14:00
Afbeelding
Beter een gouden buur, dan een verre vriend Mensen 15 aug, 10:00
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ Ronald de notenman: ‘Weesp is een goede markt’ Mensen 15 aug, 09:20
Afbeelding
Drukte bij de Spiegelplas Algemeen 14 aug, 16:13
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief