Afbeelding
Foto: Het Plofhuis

Plofhuis organiseert tweede X-mas Ride & Bite

Algemeen

WEESP Het Plofhuis bij Fort Uitermeer organiseert voor het tweede jaar de X-mas Ride & Bite.

“Zo richting de decembermaanden in deze bijzondere tijden is er grote behoefte om het jaar toch nog positief en - waar mogelijk - samen af te sluiten,” zegt de organisatie. “De X-mas Ride & Bite is een sympathiek en veilig kerstuitje na dit voor iedereen weer bijzondere jaar.”

Het Plofhuis organiseert normaliter bedrijfsuitjes en vergaderingen, maar door de coronacrisis hadden ze vorig jaar de autopuzzeltocht nieuw leven ingeblazen. Het kerstuitje werd vorig jaar in het leven geroepen tijdens de lockdown. Met een beetje creativiteit zijn er toen meer dan tweehonderd auto’s coronaproof op pad gegaan voor een ouderwetse autopuzzeltocht door het Gooi. “Omdat deze tijden helaas weer om creatieve oplossingen vragen, organiseren we bij het Plofhuis dus weer dit leuke evenement.”

De autopuzzeltocht is georganiseerd in samenwerking met Café-Diner ‘t Weesperplein. Bij de start op Fort Uitermeer ontvangen de deelnemer een kopje warme chocolademelk en een goodiebag met onder andere kerstversieringen voor in de auto en het roadbook voor de navigatie. “De route blijft nog even geheim, maar is wel anders dan vorig jaar. Onderweg zijn er twee stops waar men in de auto een heerlijke gang geserveerd krijgen.”

De start en finish zijn bij Fort Uitermeer op 11, 12, 18 en 19 december. Aanmelden kan via puzzeluitje.nl/specials.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 16 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Of hij een keer wilde klokken? Nu zit Willem al bijna 30 jaar bij de triatlon Sport 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Regio Gooise heide kleurt nu ‘extreem vroeg’ paars Natuur en Milieu 15 aug, 15:15
Logo
Afbeelding
Indië-herdenking Einde Japanse bezetting herdacht Algemeen 15 aug, 14:20
Afbeelding
Verpaupering Weesp Ingezonden brief 15 aug, 14:00
Afbeelding
Beter een gouden buur, dan een verre vriend Mensen 15 aug, 10:00
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ Ronald de notenman: ‘Weesp is een goede markt’ Mensen 15 aug, 09:20
Afbeelding
Drukte bij de Spiegelplas Algemeen 14 aug, 16:13
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief