Afbeelding

Ruim €200 besparen op internet en tv met vergelijker Providercheck.nl

Advertorial

Bij Weespernieuws stuitten we op Providercheck.nl, een vergelijkingssite voor het checken van aanbiedingen van internet en tv. In één overzicht zie je de welkomstaanbiedingen van grote providers als Ziggo, T-Mobile, Youfone en Online.nl. En het kan je flink wat besparen als je overstapt, zo ontdekten we al snel. Wel tot €20 per maand. We vertellen je er meer over.

Snel aanbiedingen vergelijken
Veel inwoners uit Weesp betalen onnodig (te) veel voor hun internet en tv. Wanneer je eenmaal een abonnement hebt afgesloten dan kijk je daar vaak niet meer naar op of om. Het wordt simpelweg maandelijks van je rekening afgeschreven.

Na afloop van je vast contract is internet en tv vergelijken echter aan te raden. En daarvoor hoef je dus niet alle websites van providers apart te gaan bekijken, want via de vergelijker Providercheck.nl zie je binnen 1 minuutje aan de hand van een postcodecheck wat de aanbiedingen zijn op jouw adres.

Welkomstkorting tot €20 per maand
Aanbieders strooien met welkomstkorting omdat ze jou willen binnenhalen als nieuwe klant (als trouwe klant zie je daar helaas vaak niets van terug). Ook het overstappen wordt je totaal niet lastig gemaakt. Providers bieden je meestal een overstapservice, waarbij je alleen je gegevens en de ingangsdatum van je nieuwe abonnement moet invullen. Vervolgens zeggen zij je abo bij je huidige provider op.

Verder profiteer je meestal ook van gratis aansluitkosten. Noteer overigens de afloopdatum van je nieuwe abonnement maar alvast in je agenda. Want daarna loont het opnieuw om over te stappen en weer een nieuwe welkomstaanbieding te pakken.

Gratis extraatjes bij je nieuwe abonnement
Naast die welkomstkorting profiteer je ook nog eens van andere voordelen als je overstapt. Bij Ziggo krijg je bijvoorbeeld SmartWifi pods cadeau. Gek op voetbal? Dan zijn T-Mobile en Youfone een goede keuze, omdat je 12 maanden lang gratis ESPN Eredivisie krijgt. Filmliefhebbers kiezen wellicht graag voor Online.nl, omdat je daar toegang krijgt tot de streamingsdiensten Starzplay, FilmBox en Canal+ films & series.

Daarnaast kun je soms ook nog eens korting krijgen op je smartphone abonnement (bijvoorbeeld Ziggo en Vodafone). Al deze extra’s kun je tevens zien in de vergelijker en zijn de moeite waard om mee te nemen in je keuze voor een bepaalde aanbieder. De acties zijn wisselend, dus het kan goed zijn dat je vandaag bij de ene provider goedkoper uit bent, terwijl je volgende maand een betere deal vindt bij een andere aanbieder.

Internetsnelheid in Weesp
Je zou niet de eerste zijn die overstapt, korting scoort én dan ook nog eens voor een lager maandbedrag sneller internet tot de beschikking krijgt. En een hogere download- en uploadsnelheid zijn natuurlijk nooit een overbodige luxe, zeker in een tijd waarin we met steeds meer apparaten online gaan. De snelheid per apparaat kan dan namelijk afnemen.

In Weesp zijn er de afgelopen jaren heel wat verbeteringen doorgevoerd in het bestaande netwerk, waardoor een snelheid van 100 Mbps in de meeste (nieuwbouw)wijken haalbaar is. De verdere uitrol van glasvezel in Weesp laat helaas al jaren op zich wachten. Zodra dat beschikbaar komt op jouw adres kun je dat ook in de vergelijker terugvinden. Wel kan het zo zijn dat je dus dankzij de welkomstkorting een hogere snelheid krijgt voor een lager maandbedrag in verhouding tot wat je nu betaalt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant