Weespermoppen volgens het oer-recept

‘Twee minuten te lang in de oven en de onderkant is keihard’

14 dec 2021, 15:30 · leestijd 3 minuten Algemeen
EXTRA
Cees Holtkamp vertelt hoe hij de Weespermop bakt volgens het oer-recept.
Cees Holtkamp vertelt hoe hij de Weespermop bakt volgens het oer-recept. Foto:

Morgen vertellen Jacques Meerman en Cees Holtkamp in de Wispe Brouwerij alles over de basis van de Weespermop en er komen vanzelfsprekend ook Weespermoppen op tafel. Niet om even aan Weesp heel wijs te vertellen hoe dat nou moet, zo’n Weespermop bakken, maar puur omdat ze het een fascinerende lekkernij vinden met ook nog een mooi verhaal. 

De Amsterdamse patissier Cees Holtkamp is een fenomeen op zijn vakgebied, maar staat zich daar allerminst op voor. En voordat hij het een en ander vertelt over zijn komst naar Weesp morgenmiddag waar hij gaat vertellen hoe je volgens hem een uitmu..