Vrijwilligers FC Weesp nemen het bedankje in ontvangst
Vrijwilligers FC Weesp nemen het bedankje in ontvangst Foto: FC Weesp

Vomar en FC Weesp bedanken vrijwilligers

Algemeen

“Zonder vrijwilligers geen sport” is een veel gedane uitspraak. Voor voetbalvereniging FC Weesp gaat dit in ieder geval zeker op. Daarom ontvangen alle vrijwilligers van deze club in deze feestmaand een luxe notenstol van supermarktketen Vomar. De vrijwilligers werden uitgenodigd bij de vereniging om hun bedankje in ontvangst te nemen. Met deze attentie willen Vomar en FC Weesp al deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Met 1.000 leden is FC Weesp een van de grootste voetbalverenigingen van de regio. Een grote groep van ongeveer 250 vrijwilligers maakt het mogelijk dat deze leden iedere week lekker kunnen voetballen. Zij draaien een kantinedienst, onderhouden het complex, fluiten wedstrijden en geven training. Maar ook vervullen zij bestuursfuncties of zijn ze lid van een commissie. Al deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de vereniging.

Vomar is hoofdsponsor van de jeugd van FC Weesp en al langer betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging. De regionale supermarktketen wil gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met dit bedankje wil Vomar alle vrijwilligers die zich hier dagelijks voor inzetten extra in het zonnetje zetten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant