Afbeelding
Foto: Ingrid Voet

Wijzigingen in sluitingstijden scheidingsstattions

Algemeen

WEESP Vanmiddag gaat om 15.00 uur het scheidingsstation aan de Nijverheidslaan dicht vanwege de kerst. Dat geldt ook voor de scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp zijn vanaf 15.00 uur gesloten. Voor iedereen die echt geen raad weet met zijn grof afval, kan daarvoor maandag terecht bij het scheidingsstation in Huizen. Dat is open van 8.35 tot 16.30 uur. 

Ook vrijdag 31 december zijn de scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp vanaf 15.00 uur gesloten. De vier scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp zijn maandag (normaal is dit een dag dat er niets kan worden ingeleverd) geopend van 08.30 tot 16.30 uur.

Kerstbomeninzameling

Vanaf 10 januari wordt ook weer gestart met het ophalen van de kerstbomen, maar Weesp moet wel geduld hebben, want dat komt achteraan de rij. Hier worden de kerstbomen opgehaald op vrijdag 14 en 21 januari. De kerstboom dient voor 07.30 uur ’s morgens aan de weg te liggen. Omdat de kerstbomen worden verwerkt tot biomassa en compost, kunnen alleen kerstbomen zonder versiering en zonder pot of houten kruis worden meegenomen.

Persoonlijke inzamelkalender

Vanaf 2022 zijn er een aantal wijzigingen in de inzamelroutes en frequenties. De persoonlijke inzamelkalender is op postcode en huisnummer in te zien op de website gad.nl. Deze kalender kan ook worden geprint. De inzamelkalender is via de gratis GAD app op eigen telefoon of tablet in te zien. Ook kunt u hier meldingen instellen als herinnering de kliko op tijd aan de straat te zetten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant