Geld van inspectie gaat naar sportclub
Geld van inspectie gaat naar sportclub

Sponsoractie bij autobedrijven na oproep winkeliers

Algemeen

WEESP - De morele oproep om in de eigen stad te winkelen, vorige week in het WeesperNieuws, heeft tot allerlei reacties geleid. Zoals een sponsoractie van drie autobedrijven, waarbij geld wordt overgemaakt aan een sportclub als de klant ervoor kiest zijn onderhoudsbeurt bij deze autobedrijven te laten uitvoeren.

Bij de autobedrijven Splinter, Jan Lancker en Car Service Direct kan van 1 oktober tot en met 31 december voor 25 euro een technische inspectie worden uitgevoerd waar een reparatie- en/of onderhoudsadvies uit voortvloeit. Als de reparatie of onderhoudsbeurt vervolgens wordt uitgevoerd bij een van deze bedrijven, gaat er direct tien euro naar de jeugdafdeling van FC Weesp of de MHCW. De klant mag zelf de club kiezen.

Het WeesperNieuws plaatste vorige week een artikel op de voorpagina over de morele oproep van onder anderen wethouder Christian Zierleyn en enkele winkeliers om je aankopen vooral in Weesp te doen om zo de winkels en de leefbaarheid te behouden. Het leverde winkeliers allerlei reacties op, het zwengelde de discussie aan en doordat Metro het artikel oppakte, was er ook landelijke aandacht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant