Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Krijg subsidie voor je duurzame plan

Algemeen

Met een goed en duurzaam idee, zou het zomaar kunnen zijn dat je een forse subsidie aan zou kunnen vragen. Weespers kunnen gebruik maken van een nieuwe subsidie voor duurzame energieprojecten. De subsidie is bedoeld voor bewonersgroepen die een duurzaam energieproject willen opstarten. En voor organisaties om hun gebouw dat voor maatschappelijke doeleinden wordt gebruikt te verduurzamen.

De subsidie wordt versterkt door de gemeente Weesp. Er zijn een aantal criteria waar de aanvraag aan moet voldoen. Zo kan er per project maximaal €15.000 subsidie worden ontvangen door een organisatie of bewonersgroep. En de hoogte van de subsidie is 50% van de subsidiabele kosten en het minimum subsidiebedrag is €5000.  

Meer informatie over de subsidie en de voorwaarden leest u op www.weesp.nl/subsidieduurzaam. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Duurzaamheid van de Gemeente Weesp. Dat doet u door een e-mail te sturen naar: info@weesp.nl. Vergeet niet om in het onderwerp van de email ‘Subsidieregeling duurzame energieprojecten’ te vermelden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant