Pieter en Rolf tijdens een van de eerdere bingo-avonden.
Pieter en Rolf tijdens een van de eerdere bingo-avonden. Foto: WeesperNieuws

Toch weer een Helletje Home Bingo

Algemeen

WEESP Pieter Kors hoopte vurig dat de laatste Helletje Home Bingo een klein jaar terug die hij samen met Rolf Koster had de echt allerlaatste zou zijn. Maar helaas, we zitten weer in een lockdown. En dat is voor het duo reden om voor 8 januari om 20.00 uur weer een nieuwe bingo te organiseren.

De spelregels zijn simpel. Je bestelt via WhatsApp (tel: 06-27297513) één of meer pakketten voor drie spelrondes (één pakket bevat kaarten voor drie rondes met in elke ronde drie keer kans op een prijs. Zolang de voorraad strekt), gaat zaterdagavond voor de buis zitten, schakelt in op het gebruikelijke YouTube-kanaal en ziet vervolgens welke ballen Pieter en Rolf op de inmiddels befaamde wijze uit de ballenbol toveren. Heeft u bingo, dan belt u naar het 06-nummer en krijgt u in de uitzending te horen wat uw prijs is. En natuurlijk zijn er ook nu weer mooie prijzen, waaronder een overnachting in The Clock Tower Weesp ter warde van een kleine 500 euro, een Kamado 21 inch barbecue ter waarde van 599 euro en een Blade biertap die in de winkel ook 450 euro doet.

Voor kinderen
Voorafgaand aan de bingo om 20.00 uur is er een speciale versie voor kinderen. Kaarten hiervoor zijn gratis en een van de prijzen bestaat ut kaartjes voor het hele gezin voor This is Holland, inclusief treintickets.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant