De 100-jarige mevrouw Seegers met achterkleinkind Aimée van 1.
De 100-jarige mevrouw Seegers met achterkleinkind Aimée van 1.

100 kaarsjes voor mevrouw Seegers-de Vos

Algemeen

WEESP - Mevrouw Seegers-de Vos vierde zondag haar 100ste verjaardag. Ze heeft zo veel familie, vrienden en kennissen dat er een zaal moest worden afgehuurd. De feestelijke middag vond plaats in de concertruimte van De Adelaar.

De jarige Weespse genoot met volle teugen van haar feest. Alle gasten hadden een roos meegenomen, waardoor er een groot en kleurrijk boeket ontstond. Speciale aandacht had ze voor haar jongste achterkleinkind Aimée, dat lekker bij haar overgrootoma op schoot kroop. Locoburgemeester Jean van der Hoeven kwam de jarige job namens de gemeente feliciteren. Ook hij had een mooie bos bloemen bij zich. 

Mevrouw Seegers-de Vos heeft met hulp van haar kinderen tot haar 99ste zelfstandig gewoond. Tot haar 88ste heeft ze gefietst en toen ze 90 was stapte ze nog rustig in de bus om te gaan winkelen in Hilversum of Apeldoorn. Sinds een jaar woont ze in De Hogeweyk. Voor iemand van haar leeftijd is ze nog goed van lijf en leden en ze maakt graag een praatje. Haar kinderen noemen haar grote zorgzaamheid haar beste eigenschap. 

Mevrouw Seegers-de Vos is eind jaren dertig in Weesp komen wonen, omdat ze trouwde met een Weesper. Zelf komt ze uit Hilversum. Uit het huwelijk zijn zeven kinderen, 12 kleinkinderen en 20 achterkleinkinderen voortgekomen.  

 

Locoburgemeester Jean van der Hoeven feliciteert de jarige namens de gemeente.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant